Het coronavirus

In verband met de verlenging van de maatregelen die gelden tegen de verspreiding van het coronavirus hebben wij de jeugdweekenden en de Apenweken moeten annuleren. 

Vanuit Scouting Nederland en Steunpunt Kinderkampen is een brief gestuurd aan minister De Jonge met het verzoek om meer duidelijkheid te geven over de mogelijkheden voor kinderkampen deze zomer. Begin juni komt hier een antwoord op. Daarna nemen wij een besluit over het wel of niet door laten gaan van de Kaag- en Frieslandweken, eventueel in aangepaste vorm. Dit besluit delen wij dan uiteraard zo snel mogelijk met u. 

Voor nu hopen we dat jullie allemaal gezond zijn en blijven en dat we elkaar deze zomer kunnen zien op het mooiste plekje aan de Kaag. Al dan niet tijdens een kampweek of -weekend in aangepaste vorm. 

Stel dat het weekend of de week van mijn kind niet door kan gaan?

Mocht het weekend of de week van uw kind geannuleerd moeten worden, dan storten wij uiterlijk op 15 september 2020 50% van het inschrijfgeld terug op uw rekening. Voor de overige 50% bieden wij u een voucher aan die u volgend jaar voor de inschrijving van uw kind kunt gebruiken. Op deze manier kunnen wij onze vaste lasten, zoals huisvesting, boten, verzekeringen, etc. blijven betalen, en kunnen wij als oudste zeilschool van Nederland (en stichting zonder winstoogmerk) alle kampers en staf uitzicht bieden op een toekomst met nog vele mooie zeilkampen!

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@vossenhol.nl